BANK NORWEGIAN VISA


Bank Norwegian, som startet opp for cirka seks år siden, tilbyr ulike tjenester innen bankverdenen. En av disse er kredittkortet Bank Norwegian Visa. Med et Visakort fra Bank Norwegian får du frihet til å dra på en lenge ønsket reise, kjøpe nye møbler eller kanskje noe helt annet. Du kan også ha kortet som en ekstra sikkerhet, om det plutselig dukker opp et spennende tilbud du ikke kan si nei til.

En kan spare opp CashPoints hos Norwegian, om du bruker kortet til dine innkjøp. På den måten sparer du opp til din neste ferie. CashPoints kan innløses i flybilletter hos Norwegian og med poeng nok på kontoen, da er flybilletten betalt før du vet ordet av det.

CashPoint – Oppsparing til neste flytur

En av fordelene med Bank Norwegian Visa kortet, er at du får CashPoints ved bruk av kortet. Til å begynne med får du 250 CashPoints som velkomstgave. Du får Cashpoints ved kjøp av flybilletter hos Norwegian. 5% av billettprisen i CashPoints på lowfare billetter og 20% av billettprisen på flex billetter. Vær oppmerksom på at prisen som gjelder, er den uten skatter og avgifter. Når du bruker kortet på andre kjøp, får du 1% av kjøpsprisen i CashPoints. Så med riktig bruk av kortet, kan det bli en del poeng. En enveisbillett til New York med Norwegian, koster 1199 CashPoints. Da er det bare å begynne å regne.

Andre fordeler

Du får reiseforsikring med i kortet. Betaler du halvparten av reisens pris med kortet ditt, har du reiseforsikring på reisen. Denne gjelder for deg, din samboer/kone og barn under 21 år.

Med kortet kan du også få en betalingsforsikring. Denne koster 0,99% av utestående saldo hver måned. Kort fortalt vil den sikre deg at utestående blir betalt, om du skulle bli arbeidsledig eller alvorlig syk. De første seks måneder betales opptil 7% av din saldo. Blir du sykemeldt eller arbeidsledig i mer enn seks måneder, blir resten av saldoen slettet.

Litt praktiske opplysninger

Når du søker om et Bank Norwegian Visa kort, må du ha fylt 18 år, være uten betalingsanmerkninger og ha en fast inntekt. Kortet er gratis og en betaler ikke noe årsgebyr. Det er mulig å få opptil kr. 100.000,- i kreditt. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med kortet. Velger du å utsette deler av betalingen til et senere tidspunkt, vil det begynner å bli lagt til renter. Renten er på 23,10%.

Det er ingen gebyrer på bruk av kortet og heller ingen gebyr på kontantuttak. Eneste som blir lagt til, er et valutapåslag på 1,75%. Les mer om dette kortet eller andre kredittkort på https://www.kredittkortinfo.no